perjantai 24. marraskuuta 2017

Kuiva broilerin koipi

Siltä koiran vasen takajalka nyt näyttää, väsähtänyt kuippana. Tukiside oli kuitenkin tarpeen ja täytti tehtävänsä hyvin. Polvi on nyt sellainen kuin sen pitäisikin - jee!

Piki on aina niin kiltti potilas. Istui rennosti pöydällä ja antoi tohtorin tutkia rauhassa. Kaiken kokemansa jälkeen, aika huippua!

Ihossa oli vähän punoitusta, joka ei ole ihme. Olihan tukiside jalassa 13 päivää. Koira haluaa selväsikin kirputtaa jalkaansa, joten kotimatkalle Piki puettiin lampunvarjostimeen.
Kotona vaihdoin asusteeksi irtolahkeet ja siihen kuuluvan liivin. Lahkeet suojaavat ja lämmittävät kuihtunutta jalkaa ja tuo liivi on vain pitämässä lahkeita paikoillaan. Kokonaisuuden pukeminen vaatii sen verran paljon askartelua, että Piki saa nyt pitää tuota asua lauantaille asti.
Nyt elämme hiljaiseloa seuraavat kaksi viikkoa. Kaikki ylimääräinen jännitys ja äkilliset liikkeet eivät nyt vain sovi. Tämä tarkoittaa Pikille sitä, että häkitän sen aina, kun en ole sitä vahtimassa. Nuori koira reagoi kuitenkin niin nopeasti ympäristön ääniin ja kissan liikkeisiin, että jos olen vähänkään kauempana, niin en ehdi väliin.

Tiistaina aloitamme fysioterapian ja saamme uudet jumppaohjeet. Heinäkuussa leikattiin molemmat jalat kerralla, joten kuntoutuminen meni aika hyvin tasatahtiin. Nyt toinen jalka on lähes normaali ja toinen 'vajaavaltainen', joten katsotaanpa mitä kikkoja fyssarilla on tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti