sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Anteeksi, voisitko pissattaa koirasi?

Juu, minä olin se punapipoinen hyyppä, joka seisoi illalla sateessa pyyhkeeseen kääritty koira kainalossa ja odotti kävelyteiden risteyksessä ihan vaan jotain koirakkoa. Nuori mies ja musta labbis olivat se ensimmäinen pari, jota lähestyin.

- Hei, anteeksi, mutta voisitko pissattaa koirasi tähän, niin tämä minun leikattu haukkuni voisi innostua tyhjentämään rakkonsa? 

Hämmentynyt nuori mies katsoi minua hetken hitaasti. Pirteä koira puolestaan oli heti juonessa mukana ja ruiskautti kunnon viestit Pikin eteen.

- Sori, taisi olla aika outo kysymys, mutta kun tämä minun raasuni on leikattu eilen ja nyt ei oikein irtoa. Toisen koiran viestit voisivat innostaa sitä jatkamaan juttua.

Nyt keskustelukumppanini jo hymyili ja labbis innostui jatkamaan lisäviestillä. Pikin lopetti vinkumisen ja otti muutaman askelen vatsan alla olevan pyyhkeen kannattelemana.

Minä moikkasin vaisun keskustelukumppanini ja kiitin labbista avusta. Jäin höpisemään "pisu, pisu", kun nuori mies ja labbis jatkoivat matkaansa.

Tuotiin kotiin samat pissat.

Aamulla olin samassa paikassa eilisin toivein. Homma näytti jo kovin lupaavalta, kun koiria kulki sinne ja tänne ja pissaviestejä ruiskahteli joka nurkalle. Rouvashenkilöt katsoivat minua epäluuloisena, kun seurailin heidän koiriensa osumia ja kiikutin Pikin samoille jäljille.

Ei irronnut vieläkään.

Tammiston Evidensia tuli taas tutuksi. Nyt rakko on tyhjennetty ja koira tokkurainen loppupäivän. Tammisto saa kouluarvosana-asteikolla arvosanaksi 6. Koiralle aiheutui turhaa kipua ja hinta oli törkeä! Pelkkä rakon tyhjennys oli enemmän kuin koko perjantainen leikkaus! Yritänpä siis jatkossa välttää tuota paikkaa viimeiseen asti.

Mutta koira voisi kyllä nyt jotenkin hoksata pissaamisen ihan itse. Juominen ja syöminen sujuu jo. Nyt pitäisi saada tämä toinenkin pää auki.

Jatkan siis hiippailua toisten koirakoiden perässä.


2 kommenttia:

  1. Voin kuvitella tilanteen huvittavuuden, vaikka todellisuus ei sitä varmasti ollut. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tilanteista saisi aika hauskaa komiikkaa :) Mitähän se nuori mies kertoi kotonaan tuosta tilanteesta?

      Poista