maanantai 28. marraskuuta 2016

Pentu pelaa - taso 1

Kun palikoiden töniminen kuonolla alkoi kyllästyttää koiraa, hankin sille jotain kiskottavaa. Peten Koiratarvikkeen avajaisissa oli kiva haahuilla ja keksiä jotain pientä kivaa ostettavaa. Siis minä, joka inhoan shoppailua ja ostan omat vaatteenikin sovittamatta, kuljeskelin hyllyjen välissä ja mietin, mitä voisin hankkia koiralle! Näin sitä ihminen hullaantuu uusiin juttuihin.

Ostin Pikille Trixien 1. tason älypelin kympillä. Muovinen laatikko, jossa on kaksi aukivedettävää luukkua ja päällä nupista nostettava kansi. Laatikon jokaisella sivulla on samanlainen musta naru, joka alussa hämäsi pentua. Noita varhaisia leikkejä en kuvannut. Pentu oli niin tohkeissaan, että omat kädet olivat täynnä ilman iPhoneakin.

Laatikoiden avaaminen naruista vetämällä onnistui jo ensimmäisellä kerralla, mutta kannen avaaminen oli pennulle liikaa. Tai liikaa jos ajatellaan, että kansi täytyy nostaa. Pentu keksi parissa päivässä, että laatikon voi myös kaataa, jolloin kansi tipahtaa ja namin saa itselleen.

Video on aika pitkä, sillä pyysin miestä kuvaamaan koko prosessin. Tarvitseekohan koira oikeasti noin paljon kannustusta ja kehua, niinkuin huomaan itse tekeväni? Tämä taso oli Pikillä aika pian hallussa. Peten koiratarvikkeen hyllyille jäi sen verran kivoja leluja, että kävin ostamassa Pikille hieman vaikeamman pelin. Tässä pelissä oli myös kiskottavaa, eli tuttu toiminto, mutta sen lisäksi myös kolme nostettavaa palikkaa.


Paketin kuva ei kerro, kuinka hutera torni oikeasti onkaan. Vaikka asetin tornin mahdollisimman tiukasti alustaan, niin pienikin koira saa sen heilumaan ja alusta heiluu mukana. Vihreät palikat sen sijaan ovat niin tiukasti alustassa, että suurellakaan jäystämisellä koira ei saa niitä irti. Itse asiassa minullakin oli ihan tekemistä niiden irrottamisessa. Kun hintaa tällä lelulla oli pari senttiä auki 30€, niin hinta-laatu -suhde ei kyllä ollut kohdillaan. Koiralla oli silti kivaa.

Video on taas aika pitkä, sillä halusin kuvata koko leikin.


 

1 kommentti:

  1. Loistava tuo Tason 1B -video, siinä tulee hienosti esille koiran luontainen uteliaisuus, nenän käyttö ja hienosti ohjaat ja kehut koiraa! Ihana Piki!

    VastaaPoista