keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Hipistä tyylilyyliksi

Koiran turkki on kasvanut nopeasti. Kaikki risut ja männytkävyt ovat tarttuneet sen turkkiin puhumattakaan kurasta. Kun koiraa joutuu pesemään kuraisina päivinä useita kertoja, niin kyllä niitä takkuja vaan syntyy. Tarkempi ihminen jaksaisi harjata koiran joka pesun jälkeen, mutta minun arkeni on ollut täynnä muutakin. Pitkästä turkista on ollut myös haasteellista saada harjaa menemään läpi ihan karvan juureen asti.
Edellisellä pikku-trimmauskäynnillä Ainikussa sovimme, että otetaan seuraavan kerran turkki reilusti lyhyemmäksi. Näin siihen ei tartu kaikki roskat ja ylläpitohoitokin on helpompaa.

Tänään Piki sai sitten uuden muodon turkkiinsa. Etujalkojen karvaa jouduttiin leikkaamaan reilummin, sillä takut oli järkevintä napsia pois.

Jotenkin tuo hulmuava turkki minua kuitenkin miellyttää, vaikka sen hoitaminen onkin niin työlästä. Hidastetuissa videoissa se lentää niin kauniisti.


Palvelu Ainikussa oli taas mukavaa. Koira lähti henkilökunnan mukaan innoissaan ja unohti minut saman tien. Helppohan pentu on tuollaiseen paikkaan jättää trimmattavaksi. 2 tunnin käynti, johon kuului pesu, trimmaus saksilla, korvat ja kynnet maksoi vain 75€. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti