lauantai 15. lokakuuta 2016

Turvaportti leikkihuoneeseen

Minä leikin langoilla. Neulon sitä sun tätä ja puuhastelen monen moista lankojen kanssa. Kissamme täyttää pian 9 vuotta ja on kai yhden kerran leikkinyt kanssani. Muutoin se on antanut lankojen olla rauhassa. Piki on toista maata. Sen naskalihampaat tarttuvat kiinni lankoihini suurella riemulla.

Kun perheen koko pieneni poikien muutettua omilleen, minä sain leikkihuoneen. Langoille, kankaille ja kaikille aiheeseen liittyvälle oli nyt oma tila. Piki haluaisi tietysti seurata minua sinnekin ja ottaa osaa leikkiin, mutta tämä on minun oma juttuni ja oma reviirini. Piki on suljettu näistä leikeistä ulos.
© Annu Lius
Luulin sopivan portin löytämisen olevan vaivalloista ja niiden myös maksavan paljon. Tammistoon avattiin perjantaina Peten Koiratarvike ja olihan siellä tietysti pakko käydä. Ilokseni löysinkin sieltä helposti asennettavan portin hintaan 59.90€.

 Oven karmeihin ruuvattiin oikeille kohdilleen muovikappaleet, joihin portti vain yksinkertaisesti kiristettiin portin kehikossa olevilla isommilla ruuveilla, tai ehkä niitä kutsuttaisiin puristimiksi, en tiedä. Mukana oli ohjeet DVD:lläkin, mutta kuvallinen pikaohje oli riittävä. Tosin helppohan minun on tästä kirjoitella, kun mies teki työn.

Nyt minun leikkihuoneeni on kuitenkin turvassa portin takana. Portti avautuu vähän nihkeästi, mutta kun korkeutta on vain 75 cm, niin sen yli voi astua. Kissakin pääsee loikkaamaan kevyesti sen yli ja tulemaan rauhallisempaan tilaan nukkumaan.
© Annu Lius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti