lauantai 13. elokuuta 2016

Telepaattinen yhteys koiran kanssa

Varmuuden vuoksi sanon heti alkuun, että minusta tämä on täyttä puppua, mutta yllättävän paljon näyttää löytyvän ihmisiä, joiden maailmassa tämäkin on totta.

Koiran elekieli -kirjasta löytyy hämmentävä kappale, jossa tieteeseen ja tutkijoihin vetoamalla pidetään telepatiaa yleensä ja etenkin telepatiaa koiran kanssa olemassa olevana ilmiönä. Koiran kanssa voisi keskustella työpäivän aikana ja saada sen jaksamaan yksinoloa.


Tieteen ja tutkijoiden statusta hyödyntää myös tämä mainos, jossa kirjoittajan kerrotaan olevan Cambridgen yliopiston professori. Tosin pieni liudennus löytyy määrittelystä "kiistely".
Miksi koirasi tietää, milloin olet tulossa kotiin

Tiede-lehden keskustelupalstallakin on käyty keskustelua telepatiasta. Tiede -sana lehden nimessä ei luonnolliseti ole tae keskustelupalstan aihepiirien valinnoista tai tasosta.

Aiheen ympärillä pyörii myös monenlaista bisnestä. Penelope Smith on ollut Suomessakin kouluttamassa eläinviestijöitä ja hänen nettisivuillaan voi käydä ostamassa kirjoja ja äänitteitä. Youtubesta (tietysti) löytyy myös Penelopen juttuja.

Kaiken telepaattisen keskellä voisi olla hauska lukea Koiran filosofia ja miettiä, miksi ihminen haluaa inhimillistää koiran ja nähdä näkymättömiä.

Itse yritän nauttia siitä, mitä minulla on tässä ja nyt näillä tavallisilla aisteilla havaittuna. Tarkkasilmäinen katsoja muuten löytää tästä kuvasta viisi asiaa, joita Piki rakastaa pureskella.


4 kommenttia:

 1. toivottavasti mcintosh ei ole yksi niistä

  VastaaPoista
 2. Oiskis tuo tyynykin kiinnostuksen kohteena
  ;-D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on erityisen mieluinen, melkein villasukkien veroinen ;)

   Poista