sunnuntai 28. elokuuta 2016

Rantaretki Kallahdenniemeen

Kun koiralla on ikää vasta 14 viikkoa, niin sillä on edessään vielä monta uutta seikkailua. Tänään oli kesän viimeinen viikonloppu ja ensimmäinen kerta, kun olimme uimarannalla. Testasimme samalla uutta kuljetuskassia, jolle tulee toivottavasti käyttöä syyskuun lopussa. Koira asetetaan tähän kassiin ylhäältä ja enpä ollut aiemmin tiennyt, miten leveälle pieni koira saa levitettyä jalkojaan. Kassin päällä olevassa reikäkankaassa on myös aika heiveröinen kiinnitys, joten hauva sai pienen päänsä pompahtamaan esille aivan hetkessä. Pientä säätöä ja nopeutta ihmiseltä, niin pentu asettui kassiin mukavasti ja matkasi auton jalkatilassa alkuhämmennyksen jälkeen levollisesti.
© Annu Lius
Kallahdenniemessä pentu nautti joka hetkestä! Tuuli ja tuoksut sekä erilainen maasto ja tietenkin jännittävä iso vesi. Pentu ei arkaillut vettä eikä tuulta vaan tutki innoissaan ympäristöään.

Videot jäivät ottamatta, sillä minulla oli täysi työ pysyä pennun perässä. Onneksi mies otti ison määrän ihania kuvia, joista oli vaikea valita. Tässä vain muutama.
 
© Esko Lius
© Esko Lius
Piki kummasteli, miksi näitä käpyjä ja keppejä täytyy
hakea vedestä ennenkuin saa namia, mutta nouti jokaisen ilman arkailua.
© Esko Lius
Tässä olimme kyllä luvattomilla teillä, sillä tulimme
uimarannalle vähän sivusta, jossa ei ollut kieltomerkkejä.
Eihän täällä tietenkään olisi saanut olla koiran kanssa.
© Esko Lius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti