keskiviikko 3. elokuuta 2016

Naksutin ja muita kanta-asiakkaan ostoksia

Musti ja Mirri sekä Murren Murkina ovat saaneet minusta kanta-asiakkaan. Tässä koirapuuhailun alkuvaiheessa hankintoja kertyy ja kanta-asiakkuudesta on ollut minulle pientä hyötyä. Myyjät ovat olleet molemmissa paikoissa erittäin mukavia ja heiltä olen saanut myös kivoja vinkkejä ja neuvoja.

Mustissa ja Mirrissä kanta-asiakkuus vaati vahvistuksen sähköpostilla ja vasta sen jälkeen sain kanta-asiakasnumeroni. Kirjautumisessa oli jotain teknistä pulmaa ja jouduin pyytämään varmistusta kaksi kertaa, ennen kuin sain oman numeroni. Ilman tuota numerosarjaa ei etuja saa eikä niitä kirjata myöskään jälkikäteen. Kun järjestelmä on kovin hienosäädetty, niin luulisi sen hyväksyvän myös muunkin tunnisteen, vaikkapa nimen tai puhelinnumeron. Kanta-asiakaskorttiani odotan vieläkin. Sen saamisessa mennee kolme viikkoa.

Murren Murkinassa sain kanta-asiakaskortin heti. Ensimmäisestä ostoskerrasta sain saman 10% alennuksen kuin Mustissa ja Mirrissäkin. Murren Murkinassa kortista on hyötyä jos ostokset ylittävät 30€. Hintataso Murren Murkinassa tuntui olevan edullisempi.

Ostin samanlaiset naksuttimet molemmista paikoista. Mustissa ja Mirrissä naksutin maksoi 6.90€ ja Murressa 5.30€. Verkkokauppa Koulutustarvike näyttää myyvän samaa tuotetta vielä kalliimmalla, 7.10€.

Ostin Murresta myös Trixien namipussin, josta maksoin 5.90€. Samaa tuotetta en ole löytänyt kuin ulkomaisista verkkokaupoista, mutta Mustissa ja Mirrissä melko samanlainen namipussi maksaisi 2 euroa enemmän.

Koulutusnameja tuntuu menevän tämän pikkuotuksen kanssa tiuhaan, joten niitä olen hankkinut monenlaisia. Osin testatakseni mikä pennulle maistuu ja osin ihan vain aina tilaisuuden tullen. Toistaiseksi kaikki ovat uponneet ihan kiitettävästi.

Valkoturkkisilla koirilla kyynelnesteen tumma väri erottuu helposti. Murren myyjä kertoi, että jotkut koirat ovat allergisia kanalle ja tämän huomaisi juuri tummasta kyynelnesteen väristä. Koska kyynelneste voi tummua muustakin syystä, niin odottelen nyt ensimmäistä rokotusta ja eläinlääkärin tapaamista. Hän lienee paras asiantuntija kertomaan myös ruokavalioon liittyvistä asioista. Ainakin Murresta näyttää saavan Escapuren riistatikkuja, joita voi pilkkoa koulutusnameiksi. Ne ainakin ovat Pikin herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti